shallow focus photography of green leafed plants

WEEKMENU

Van 6 tot en met 12 mei

Maandag
  • Wortel-gembersoep

  • Gratin dauphinois met pricesseboontjes en gegrilde kip

  • Soepje van aardbeien met huisbereide yoghurt

Dinsdag
Woensdag
  • Gesloten.

Zondag
Zaterdag
Vrijdag
Donderdag
  • Gesloten.

  • Rillette van tonijn op zuurdesemtoast

  • Gratin dauphinois met tuinbonen en geroosterde kip

  • Lavendel-honingijs met appelsientaart en citroenkaramel

  • Tomatensoep

  • Courgetterolletjes met spinazie-ricotta mengeling of kippegehakt. Geserveerd met orzo pasta

  • Gemarineerde aardbeien met huisbereide yoghurt

  • Paprikasoep

  • Geroosterde kip met perzik en curry. Geserveerd met rijst

  • Munt-straciatella-ijs met brownie

  • Courgettesoep

  • Pasta met groene asperges à la flamande

  • Aardbeien gemarineerd in sinaasappelmarinade met huisbereide yoghurt