WEEKMENU

Van 4 tot en met 10 maart

Maandag
  • Bloemkool-broccolisoep.

  • Stoofpotje van kip en citrusvruchten met pastinaakpuree.

  • Appeltaart.

Dinsdag
Woensdag
  • Gesloten.

Zondag
Zaterdag
Vrijdag
Donderdag
  • Pastinaak-knolseldersoep.

  • Gentse waterzooi.

  • Chocoladesorbet met gepocheerde peer.

  • Gembersoep met dumplings.

  • Makreelballetjes met preistoemp.

  • Cheesecake brownie.

  • Courgettesoep à la Grange-ô-Belle.

  • Hesp-witloofrolletjes in kaassaus met aardappelpuree.

  • Appelcrumble.

  • Pompoen - zoete aardappelsoep.

  • Verse pasta met pompoen en Piccantino del Belice kaas.

  • Huis bereide yoghurt met vers fruit

  • Gesloten.