Binnenkort trekken wij er even op uit.

Wij nemen vakantie van 3 tot 23 juni.

green plant on white background

WEEKMENU

Van 29 april tot en met 5 mei

Maandag
  • Courgettesoep

  • Gratin dauphinois met gegrilde kip en erwtjes en wortelen

  • Geroosterde banaanijs met brownie

Dinsdag
Woensdag
  • Gesloten.

Zondag
Zaterdag
Vrijdag
Donderdag
  • Gesloten.

  • Courgettesoep met krokant spek en korstjes gebakken in spekvet

  • Prinsesseboontjes met hamgebraad en gratin dauphinois

  • Brownie met banaanijs en warme chocoladesaus

  • Komkommersoep

  • Pasta met groene groenten (groene asperges, tuinbonen, prinsessebonen) en salchicha

  • Chocolademousse

  • Paprikasoep

  • Courgetterolletjes met Italiaanse ham in Parmezaanse saus

  • Chocoladetaart met miso-karamel

  • Tomatensoep

  • Pasta met groene asperges, tuinbonen en princesseboontjes

  • Geroosterde banaanijs met brownie